Home - Aankoop 3

Aankoopmakelaar in Hoogeveen

Nadat ik Peter en Manon succesvol heb geholpen met de verkoop van hun huis in Zwolle, mocht ik hen helpen bij de aankoop van hun nieuwe huis in Hoogeveen. Dit huis, gelegen aan de Swammerdamstraat, is een bijzondere en zeer ruime woning. En daarmee ook een echte toekomstgerichte keuze!

Aankoopmakelaar Hoogeveen. VBO Makelaar. No cure, no pay.

Onderhandelingen voor een ander huis, in een eerder stadium, waren op niets uitgelopen. Aangezien ik werk op basis van no cure, no pay, heb ik daar geen vergoeding voor gerekend. Wil je meer weten over no cure, no pay? Bel of mail gerust!

Aanbeveling Peter en Manon:

"Hans-Peter was onze verkopende makelaar maar ook aankopende makelaar. Wanneer je een huis koopt of verkoopt heb je naar onze mening geen idee wat er op je af komt. Hans-Peter geeft hierin goede begeleiding. De taxatie van de woning ging snel was duidelijk. Bij het aankopen van een woning kom je in contact met diverse makelaars. In deze tocht hebben wij geen makelaar gevonden die zo precies en correct was. Van zeer ongeïntresseerde makelaars tot makelaars die de sleutels vergeten of zelfs vergeten je terug te bellen als je een huis wil bezichtigen. Bij Hans-Peter durven wij met zekerheid te zeggen dat hem dit niet zal overkomen. In het proces van verkoop en aankoop zullen wij Hans-Peter zeker aanbevelen als je tenminste wil dat je huis verkocht wordt of de onderhandelingen bij de aankoop goed gaan."Deel deze pagina:

twitter   linkedin   facebook